Ik ben een bevlogen senior met ruim twintig jaar ervaring. Het is fijn als mijn werk effect heeft op iemands leven en geluk. Goede relaties, zijn immers een essentiële basisbehoefte van ieder mens.

De ontwikkeling van Zelfkennis & Inlevingsvermogen, vormt de kern van mijn eigen groei in autonomie, relaties en levensgeluk. Ik ben ervaringsdeskundig in vallen en weer opstaan in het leven. Daardoor ben ik goed geworden in het scheppen van de veilige basis die nodig is voor confronterende inzichten, in het herkennen van de meest noodzakelijke inzichten in een pril stadium, en in het vertalen van de inzichten naar concrete stappen.

Wetenschappelijk onderzoek

UvA minds (Academisch behandelcentrum voor Ouder en Kind) doet onderzoek naar het effect van het BOAM-systeem op gezinstherapie in de specialistische jeugd-GGZ.

Ik schrijf (en teken) tussen de therapieën door, de boeken over het BOAM-systeem en de Uit&Check-methode.

 

Damiët heeft een grote betrokkenheid, zonder in te boeten aan professionaliteit en analytisch vermogen. Ik gun iedereen Damiët.

DvdT (Adviseur)

 

Ik vind de begeleiding van Damiët fantastisch. Zij is niet de eerste therapeut met wie ik te maken heb en ik heb nooit slechte ervaringen gehad. Damiët stijgt er ver bovenuit.

NS (consultant)

 

Ze is altijd bereid om mee te denken in een andere richting. Je mag haar altijd bellen of e-mailen of een extra afspraak maken als dat nodig is. Ik voel me heel veilig bij Damiët.

NS (consultant)

 

Zij heeft de zaken uitermate snel door, doorziet heel snel de dynamiek, is analytisch, rustig, heeft humor, kan heel goed uitleggen, heeft zelfreflectie, is niet bang om hypotheses voor te leggen en staat ervoor open als je het er niet mee eens bent.

NS (consultant)

 

Damiët is uitermate kundig, ervaren en empathisch. Ze geeft duidelijke en praktische input waar ik wat mee kan.

AV (Directeur internationale handelsonderneming)

 

Er was nog nooit iemand geweest die mij op zo’n manier kon spiegelen. Confronterend, maar het heeft mijn huwelijk en ook mijn baan gered.

LV (accountant)