Over Damiët Truijens

Ik ben een bevlogen senior met ruim twintig jaar ervaring. Mijn werk is mijn hobby. Waarom? Omdat ik levensvreugde haal, uit het meemaken van het enorme effect dat inzicht kan hebben op iemands leven en geluk.

Goede relaties zijn immers een essentiële basisbehoefte van ieder mens. Voor mijzelf is de relatie met mijn partner, kinderen, hun partners en met mijn twee kleinkinderen in elk geval erg belangrijk. Ook de kwaliteit van mijn samenwerkingsrelatie met cliënten en collega’s beïnvloed mijn levensgeluk.

In mijn eigen jeugd, ontwikkeling, eerste relaties en therapie-ervaringen, heb ik een tamelijk zware weg afgelegd. Daarin heb ik ervaren, hoe essentieel het ontwikkelen van mijn Zelfkennis en Inlevingsvermogen is geweest voor groei in mijn autonomie, keuzes en levensgeluk.  Ik ben dus ervaringsdeskundig.

Daardoor ben ik goed geworden in het scheppen van de veilige basis die nodig is voor confronterende inzichten, in het herkennen van de meest noodzakelijke inzichten in een pril stadium en in het helpen oogsten van de inzichten door suggesties voor bijbehorende concrete veranderingen.

Ik weet dat je een transformatieproces niet kunt time-managen. Cliënten kunnen me daarom altijd bereiken via mail, app of telefoon en ik pas het traject flexibel aan op de behoeften.

Mijn cliënten gaan daarom altijd voor op mijn andere werk. Wat voor ander werk? Ik schrijf (en teken) tussen de therapieën door, de boeken over het BOAM-systeem en de Uit&Check-methode.

 

Damiet heeft een grote betrokkenheid, zonder in te boeten aan professionaliteit en analytisch vermogen. Ik gun iedereen Damiet.

DvdT (Adviseur)

 

Ik vind de begeleiding van Damiët fantastisch. Zij is niet de eerste therapeut met wie ik te maken heb en ik heb nooit slechte ervaringen gehad. Damiët stijgt er ver bovenuit.

NS (consultant)

 

Ze is altijd bereid om mee te denken in een andere richting. Je mag haar altijd bellen of e-mailen of een extra afspraak maken als dat nodig is. Ik voel me heel veilig bij Damiët.

NS (consultant)

 

Zij heeft de zaken uitermate snel door, doorziet heel snel de dynamiek, is analytisch, rustig, heeft humor, kan heel goed uitleggen, heeft zelfreflectie, is niet bang om hypotheses voor te leggen en staat ervoor open als je het er niet mee eens bent.

NS (consultant)

 

Damiët is uitermate kundig, ervaren en empathisch. Ze geeft duidelijke en praktische input waar ik wat mee kan.

AV (Directeur internationale handelsonderneming)

 

Er was nog nooit iemand geweest die mij op zo’n manier kon spiegelen. Confronterend, maar het heeft mijn huwelijk en ook mijn baan gered.

LV (accountant)


Plan a free intake meeting

Would you like to try this approach? There is space immediately, without waiting list or reference. Come to Amsterdam, or we can arrange a video call or phone call.

d.truijens@boam.eu

+31 (0)6 40023435

AGB code: 90018883  | KVK nummer: 62512404